Rayuan Sumbangan Membeli Kipas

22 07 2009

Assalamualaikum. Surau Al-Muttaqin memohon jasa baik mana-mana pihak atau individu yang ingin menderma bagi membeli 8 buah kipas dinding. Ramadhan bakal tiba tidak lama lagi, jadi untuk keselesaan jemaah terutamanya untuk solat terawih pihak surau bercadang untuk menambah kipas dinding dibahagian-bagian tertentu surau terutama dibahagian muslimat.

Kami bercadang memasang sekurang-kurangnya 8 buah kipas dinding berjenama Fujibin (Model FBP-20 Ground Series with Wall Bracket) bersaiz 20 inchi. Aggaran kos bagi sebuah kipas berkenaan adalah RM180. Sekiranya berminat untuk memberi sumbangan, boleh hubungi En. Mohd Rodzi Ahmad(Ketua Biro Pembangunan & Penyelenggaraan) di talian 019-4126629. Sumbangan juga boleh diserahkan kepada Bendahari Surau En. Jamaluddin. Untuk sebarang pertanyaan anda boleh hubungi En. Mohd Rodzi atau melalui email suraualmuttaqin@gmail.com. Sumbangan juga boleh dilakukan melalui Akaun Bank Islam Surau Al-Muttaqin, No akaun:07043011018372 (Sila email kami selepas deposit dibuat).

Kipasdinding

Sumbangan tuan/puan amat kami hargai. Semoga Allah membalas sumbangan iklhas tuan/puan dengan pahala yang berlibat ganda. Moga Allah memberkati usaha kita ini. Amin.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: